• Contact wensen geen probleem
  • Kookworkshop kwaliteit centraal

Kookworkshop Indonesisch

Culi Club Keyser Breda biedt de mogelijkheid voor een kookworkshop Indonesisch om meer te leren over het voortreffelijke eten uit dit land. Onze ervaren koks begeleiden alle gebieden, zodat u een voortreffelijke dag heeft met uw gezelschap.

Indonesisch

Kookworkshop Indonesisch

  • Soto ajam (Javaanse kippensoep)
  • Sambal goreng boontjes met tahoe en garnaaltjes
  • Sambal goreng telor (pikant eiergerecht)
  • Mangoet koening ( vis in bananenblad )
  • Babi ketjap (gestoofd varkensvlees in ketjap)
  • Loempia
  • Pangsit goreng (gefrituurde vleeshapjes)
  • Pisang goreng (gebakken banaan)
  • Saté Babi (geroosterde varkenssaté)
  • Nasi Kuning (gele rijst)
  • Gadogado (lauwwarme salade met pindasaus)
  • Roedjak manis (pikant fruit)
  • Acar ketmun/tjampoer (atjar van komkommer /groenten)