• Contact wensen geen probleem
  • Kookworkshop kwaliteit centraal

Kookworkshop Provençaals

Leer alles over het maken van Provençaals eten met onze kookstudie. De kookworkshop Provençaals geven door onze ervaren koks zorgt gegarandeerd voor plezier.

Provençaals

Kookworkshop Provençaals

  • Salade Niçoise
  • Tapenade (olijvenpasta met kappertjes)
  • Caviar d’aubergines (aubergine kaviaar)
  • Ratatouille (groenteschotel)
  • Tranche de gigot au chevre chaud (lamsvlees gegratineerd met geitenkaas)
  • Bouillabaisse Marseillaise,  rouille, croutons et Parmasan  (vissoep uit Marseille met knoflooksaus, toost en Parmazaanse kaas)
  • Piece de Boeuf au beurre d’anchois (steak Provençale met ansjovis boter)
  • Daurade au Ricard(dorade op venkel met Ricard)
  • Poulet aux quarante gousses d’ail (kip beried met 40 tenen knoflook)
  • Nougat glacé au miel de lavande (honing-noga parfait met lavendel)
  • Tarte Tatin (op zijn kop gebakken appeltaart)